sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Kuin lomalla olisi ollut....

 
Juu, juu, viileää oli juhannuksena mutta kyllä vapaa-aika on ihmisen parasta aikaa...
Vai oletteko eri mieltä?
Juhannusvapaat alkoivat jotenkin kauhean kivasti, siivooja kävi torstaina samaan aikaan kun kävimme kauppa-asioilla ja koti laskeutui juhannuksen viettoon kerrankin helposti ja levollisesti.
 


Hain kukkakaupasta kimpun, jonka toivoin olevan kepeä ja vähän luonnonkukkamainen.
Onnistui aika hyvin, irroitin sidonnankin jotta tuntuisi kuin olisi itse kukkaset poiminut...
Pesimme terassikalusteet ja saimme kaupan päälle ihanan puhtaan tuoksun terassille !
 


 Pieni Koira oli vaarassa jäädä vähälle seuralle, kun Tytär päätti lähteä juhlimaan juhannusta festareille. Otimme turrikan meille ja oli ihan mukavaa nähdä koiran viihtyvän ja myös kaikkien lasten nauttivan Curron seurasta.  Naapurin poikia tuli ja meni ovissa ja kaikki ottivat koirulin lemmikikseen, taas kerran. Lapsi tuli mummolaan :)

 

 
Katsokaa nyt tätä pikkuista, mahtavasti siitä on kuitenkin lenkkeilyseuraa. Kovasti kipittää pikkuisilla jaloillaan minkä ehtii ja säikkyy lintuja, etenkin pensasaitojen keskellä räpisteleviä lintusia.


 
Juhannusta siivitti ilo ja riemu uima-allasosaston valmistumisesta !
Ensi-uinnit testailtiin omalla porukalla jo keskiviikkona illalla ja silloin vesi oli vielä vähän turhan raikasta minun makuuni. Seuraavana päivänä automatiikka kertoi että haluttu lämpötila oli saavutettu ja altaassa oleskelu muuttui paljon miellyttävämmäksi. Siis aikuisten mielestä ! Lapsiahan viileä vesi ei häiritse ja sitä paitsi lämmitämme nyt rinnakkain paljua ja allasta....
Palju + 40 c, allas + 26 c.
 
 



 
Naapurin pojat olivat parina päivänä uimassa ja se kyllä kuului varmasti läpi naapuruston !
Iloinen kiljunta, mahtavat loiskahdukset ja naurua, naurua.... Ihana kuunnella miten pojat nauttivat olostaan.
 
Päätin olla laittamatta tänne poikien yhteiskuvia kun en ole kysynyt lupaa vanhemmilta.....
Tässä meidän pellavapää Änkkäri-tuolissaan.

 
 

 
Olen onnellinen voidessani viettää levollista ja tasapainoista elämää kotonani, eikä minun tarvitse hakea säpinää elämääni muualta. Säpinää kaipaan,toki, mutta mielelläni omien perheenjäsenteni kanssa ! Välillä vietetään lasten hubaa ja välillä taas aikuiset määrävät tahdin ja tekemisen.
Tänä viikonloppuna mentiin lasten ehdoilla ja seuraavana viikonloppuna tehdään aikuisten juttuja, äärimmäisen hyvässä seurassa. Tulossa todellinen A-luokan reissu !
 
 
Rauhallista sunnuntai-iltaa teille kaikille !
 
-Minsku-
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti