Mun lemppariaamiainen - sen valmiin hotelliaamiaisen jälkeen - on granola.
Jo parisen vuotta oon tehny granolan suunnilleen tällä ohjeella, mutta varmaan joka kerran vähän soveltaen ja tuunaillen. Nytkin oli auringonkukansiemenet kaapista loppu, laitoin tilalle kurpitsansiemeniä ja pellavasiemenrouhetta, lorautin sekaan hiukan vaahterasiirappia ja omenamehun tilalla oli Gefilus Hedelmämehua.
Eli sellainen ohje, jota voi muokata just sellaiseksi, mitä kaapista löytyy.
Eli sellainen ohje, jota voi muokata just sellaiseksi, mitä kaapista löytyy.
Mausteina tykkään kanelista ja inkivääristä, myös muskotti ja kardemumma sopii tosi hyvin.
Tällä kertaa raastoin joukkoon hiukan tuoretta inkivääriä.
Kuivattuja marjoja tai -hedelmiä lisäilen sitten paahdettuun seokseen,
karpaloita, banaania, rusinoita, aprikoosia, luumuja, omenaa... Tänään laitoin Goji-marjoja.
vain mielikuvitus on rajana...
Tällä kertaa raastoin joukkoon hiukan tuoretta inkivääriä.
Kuivattuja marjoja tai -hedelmiä lisäilen sitten paahdettuun seokseen,
karpaloita, banaania, rusinoita, aprikoosia, luumuja, omenaa... Tänään laitoin Goji-marjoja.
vain mielikuvitus on rajana...

Granola maistuu myös ihan sellaisenaan ;)
Huominen "iskienpäivä"aamiainen ei sisällä granolaa,
siihen suunnittelin jotain ihan muuta...
Leppoisaa viikonloppua!
Salli
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti