torstai 27. marraskuuta 2014

Yrittäjyydestä. Yrittämisestä.

 
 
Dear friends,
kohti loppuvuotta mennään ja nyt on se aika, kun pitää jaksaa painaa.
Painaa pitkää päivää ja tehdä vuoden tavoitteet kuntoon.
En ole yrittäjä, mutta kovin yrittäjähenkinen kuitenkin.
Kvartaalitaloudessa aika on rahaa !
 
Teen päivät töitä BtoB maailmassa ja seuraan läheltä monia yrittäjiä vuodesta toiseen.
Työni ehdoton rikkaus ja motivaattori on se, kun saan tutustua ihaniin, persoonallisiin yrittäjiin. Sellaisiin, jotka puurtavat "oman lapsensa" eteen ajasta ja laadusta tinkimättä. Ihailen heitä suuresti. Ja vilpittömästi.
 
 


Taas tälläkin viikolla olen saanut tutustua yrittäjiin, jotka tekevät vaikutuksen omalla määrätietoisuudellaan, kiedottuna kuitenkin lempeään viisauteen.
Valmiina ideoimaan uutta, kehittämään omaa yritystä ja palvelemaan asiakkaita suurella sydämellä. Motivaatio kohdallaan.
 
Enpä tiedä olisiko minusta menestyväksi yrittäjäksi vai koenko oloni turvallisemmaksi toisen palveluksessa ? En haaveile asiasta, vaan jään sitä aina välillä miettimään kun joku yrittäjä sävähdyttää olemuksellaan ja osaamisellaan.
Jotkut ovat vaan luotuja kulkemaan, omia polkujaan....
 
Työyhteisössäni kuohuu, isot vähennystarpeet henkilöstössä syövät ihmisten uskoa työelämään ja työnantajaan. Surullista seurata sivusta, kädet ristissä kiitollisena, ettei asia ainakaan juuri nyt kosketa minua. Ensi vuonna asia voi taas olla toisin....Mistään ei voi enää olla varma.
 
Joten, keep calm and sell more.
 
-Minsku-
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti