keskiviikko 6. elokuuta 2014

Kesäruoka

En tiedä mitä tapahtui, mutta aiemmin kirjoittamani teksti katosi jonnekkin...?
Tässä uudelleen, suunnilleen, miten se menikään...

Näin helteillä ei hellan ääressä paljoa viihdy.
Kokkailut hoidetaan terassilla, Mies grillaa ja minä värkkäilen salaatteja.
Mutta. Sitten kun tulee rieskan himo, niin ei auta muu kuin laittaa uuni päälle.
Onneksi ei kuitenkaan leivinuunia ;)

Rapion Myllyn rieskaryyneistä syntyy tosi hyvä ohrarieska, jota myös paikallisesti Röpörieskaksi kutsutaan. Takuuvarma ja helppo ohje löytyy ryynipussista.
Tämä on meillä jokavuotinen juhannuksen, ja kesän muidenkin juhlien vakioherkku.
 
 
Päälle vain reilu sipaisu munavoita.. Nams!
 
 
Maistuu lämpimänä ja kylmänä!
Salli
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti