sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Bisnesautosta rantamobiiliksi


Mikä helle ! Ihanaa ! Tykkään !
Luvatut helteet tulivat ja mä tykkään. Yöt nukutaan hyvin jäähdytetyssä talossa, meillä on siis katossa jäähdytinpaneeli joka tekee kylmää sen mukaan mitä kaukosäätimellä tilataan. Kytketty talon ilmanvaihtojärjestelmään, ei siis lämpöpumppu. Ja päivälläkin hommat luistaa kun ei tarvitse sisällä hikoilla. Tänäänkin leivoin marjapiirakkaa.


Lapsuuteni kesämuistot ovat pitkälti syntyneet Pitkäjärven uimarannalla ja sinne suunnistamme yhä edelleen. Pitkään loivasti syvenevä ranta on ollut helppo pienten lasten kanssa ja vesi monesti hyvin lämmin jo alkukesästä.



Jos olisin ollut kahden rannalla Pienen Miehen kanssa, tuskin olisi talviturkkia vielä heitetty. Mutta kun viedään rannalle kaksi vilkasta ja aavistuksen uhohenkistä nuorta miestä, talviturkkia ei kauan heitetä. Vesi oli kylmää mutta aurinko onneksi kuuma, en nähnyt kummallakaan sankarilla sinisiä huulia !



Uimisen lisäksi tärkeintä on eväät. 
Korjaan, runsaat eväät.


Ehdittiin vielä kaikessa rauhassa järjestellä sotilaat kukkuloille....


Sovittiin yhdessä kaverinsa kanssa että huomenna uudelleen !


Sunnuntaina sään muuttuessa taas ukkostelun jälkeen helteiseksi, nopea päätös ja jannut kyytiin ja rannalle, tällä kertaa laiturirantaan.


Herra Varovainenkin innostui hyppimään laiturilta kun kaksi muutakin hyppi, toisaalta aika kiva että rohkaistuu muiden mukana.


Yleensä niin siististä ja eleettömästä autostani kuoriutui sananmukaisesti yhdessä yössä kunnon kesäauto. Hiekkaista pyyhettä ja hiekkaista sandaalia kyydissä, 
eväskorin muruja ja tahmaisia jälkiä siellä täällä.
Takakontin vakiovarusteena kassillinen vesileluja ja Lidlistä haettuja juomia....
Ja mikä kummallisinta, mua ei yhtään haittaa. 
Kesä.


-Minsku-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti