keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Thank you for the Music


Laulan kuorossa. Olen pienestä pitäen tykännyt laulamisesta.Ei minulla niin hyvä ääni ole, että olisin esiintynyt yksikseni missään koulunjuhlissa tai kissanristiäisissä. Mutta suunnilleen nuotissa pysyn ja kuorossa lauloin koko kouluajan.
Nuorempana soitin myös selloa, nyt tietysti harmittaa, että teini-iässä siitä harrastuksesta luovuin… tallella tuo sellovanhus vielä on, ja joskus sitä vinguttelen, ei sitä enää soittamiseksi voi sanoa... ;)


Työelämään siirtymisen jälkeen kesti kauan, ennen kuin löysin kuoroharrastuksen uudelleen. Innokas kuoroharrastaja-työkaverini sai minut liittymään kotikaupunkini viihdekuoroon, jossa oli suunnitteilla yhteiskonsertti Petri Laaksosen kanssa sekä viikon kuoromatka Norjaan – liittymispäätös oli helppo :)
Ja kyllä olen tykännyt! Laulamisesta, kuorokavereista, kuoron yhteisistä matkoista – eikä suinkaan vähäisimpänä se, että uusioperheemme perustaminen käynnistyi myöskin tuolta kuoron riveistä.
Olimme useita vuosia kuorossa molemmat, mutta Mies ei enää ole jatkanut kuoroharrastusta, laulelee kyllä kotona. Mutta kun Mies jätti kuoron, niin kohta Tytär liittyi, joten perheen vahva edustus on jatkunut ;)
Meillä on kerran viikossa kuoroharjoitukset. Konsertteja kuorollamme on yleensä keväällä ja joulun alla, lisäksi teemme pienimuotoisia esiintymisiä mm. erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa erikokoisilla kokoonpanoilla kvartetista koko kuoroon. 


Kaiken kaikkiaan musiikki on tärkeä osa ja tuo iloa elämääni. Töissä soi taustalla radio, autossa kuuntelen musiikkia, ja kotona tietenkin tulee harjoiteltua kuorobiisejä. Lisäksi käymme Miehen kanssa kaikenlaisissa konserteissa, pubikeikoista stadionkonsertteihin. Myös tanssimusiikki menee, koska tanssiminen on myöskin kivaa ja ollaan me käyty lavatanssikurssillakin ;)


Seuraavana keikkavuorossa on Robbie Williams ensi sunnuntaina!


Blogisiskon sekä molempien Miesten kanssa lähdetään viikonlopuksi pääkaupunkiin; chillaillaan,shoppaillaan, syödään hyvin Brondassa - ja jospa sinne Ateneumiin ehdittäisiin tällä kertaa... ;)

Voipi olla, että Robbie mainitaan vielä kertaalleen täällä blogissa...
Mukavaa viikonloppua - sää lämpenee!

Salli





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti