maanantai 19. toukokuuta 2014

Bronda

Julkkiskokit ovat tämän päivän "juttu"
ja mekin kulinaristeina haluamme arjessa ja juhlassa syödä hyvin.
Matkoilla eritoten.

Uuden menestysravintolan avannut Tomi Björk on ollut julkisuudessa viimeisen parin vuoden aikana usein, niin hyvässä kuin viime aikoina pahassakin. Blogisiskon kanssa olimme testanneet tammikuussa Boulevard Socialin ja ensikertalaisina meille ravintolan maistelumenu oli elämys. 
Mielenkiintoisia makuyhdistelmiä ja paljon pieniä maisteluannoksia,
kokonaisuuteen sopivilla viineillä.
 
Olimme yhtämieltä siitä, että kun nyt meillä on Miehet mukana Helsingissä,
on heidät vietävä kokemaan tuo sama.
Paikaksi valitsimme chef Björkin (ja Matti Vikbergin) uusimman ravintolan,
Brondan.
 



 
Itse ravintola aiheutti alkuun hämmennystä, iso tila, kaikuvat äänet - toinen Miehistä totesikin ensin, että ihan kuin koulun ruokala. Mutta kun saimme menut eteemme, hämmennys vaihtui uteliaisuuteen..




Alkuun otimme drinksut, jotta aterian mietintä helpottuisi.
Lady Boi ja Ping pong.



Mietinnän jälkeen valitsimme koko pöytäseurueelle menu Esplanadin viineineen.






Tässä muutama herkkupala kuvattuna, ruoka tuli aina vadilla josta se jaettiin kaikille,
sosiaalista syömistä kuten tarjoilija meitä opasti heti alussa.
Kivaa, yhteistä tekemistä !



 
Suussasulava Brondan tiramisu.








Mainio kokonaisuus, sellaisia makuja ja yhdistelmiä, ettei itse oikein ymmärtäisi kokeillakkaan.
Blogisiskon kanssa saimme vatsamme täyteen, 
Miehet kuittailivat, että mennäänkö nakkarin kautta - ei kuitenkaan menty.

Brondan ja Glo Kluuvin baarien kautta pyörähdettiin kuitenkin...
 
Ja maistuipa hotellin aamiainen paremmin, kun ei syöty itseämme ähkyyn illalla.
 
 
Salli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti