tiistai 25. maaliskuuta 2014

Breakfast and Tiffany

 
Arkiaamut meillä, niinkuin varmaan monessa perheessä on melkoista huisketta. Onneksi talossamme on kaksi vessaa :) Hieman aamu-unisia ollaan kaikki, sitten kohta onkin jo huiske, että ollaan kaikki ajoissa siellä missä pitääkin.
Mutta ensin, Teinin sukka on taas kadonnut. Ja Juniori on laittamassa päälleen edellispäivän paitaa, jossa on ruokalista rinnuksilla... Ja syödäkin pitäisi!
Arkiaamujen aamupalavastuu on mulla, aikuisille kahvit ja ruisleivät, nuoriso käynnistyy maidolla ja leivällä. Tomaattia ja kurkkua oheen -ja liikkeelle, hopihopi!
Huh, miten aina huokaisenkaan, kun vihdoin istun itse työpaikalla oman työpöydän takana.

Viikonlopun aamiaisvuoro onkin sitten Miehellä. Silloin usein paistuu munat ja pekonit, on kasviksia, salaattia, paahtoleipää. Istutaan pitkään, luetaan lehtiä, suunnitellaan viikonlopun tekemisiä yhdessä kaikessa rauhassa... 
Viime viikonloppuna kokeiltiin munia ja pekonia uudessa olomuodossa. Silikonimuffinsikuppiin pekonisiivu reunoille ja kananmuna rikottuna keskelle. Uuniin noin vartiksi. Ripaus pippuria. Nam. 
Ohessa paikallisen Haapasen leipomon Tosi Otavalaista ruisvuokaleipää, hiivaton, 100% ruisleipä Otavalaisen maatalousoppilaitoksen ruisrouheesta ja -jauhoista.



Tiffany taas on Teinimme teos koulusta. He saivat ensin oppia paikalliselta Tiffanytaiteilijalta ja sitten itse suunnittelivat ja valmistivat omat työnsä. 
Meidän ensimmäinen Tiffany!
 
 
Aurinkoista päivää!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti