tiistai 18. maaliskuuta 2014

Lakanat


Jossain blogissa bongasin jo kauan sitten trikoolakanoita. Minulle myös! Mutta niitäpä ei niin vaan ollutkaan saatavilla. Marimekolla oli yhdet raidalliset, mutta niistä en ihan innostunut.
Taannoisella Helsinkilomallamme Blogisiskon kanssa törmäsimme Stocmannilla jerseylakanoihin, mutta hyllyssä oli vain tuplapussilakana, muut olivat suuren kysynnän vuoksi loppuneet! 
Myyjätär kuitenkin selvitti, että lisää on tulossa, ei vain tiennyt ajankohtaa. Koska kotikaupungissani ei ole Stockmannia, turvauduin siis verkkokauppaan.
Tadaa, viime viikolla koitti päivä, kun bongasin verkkokaupasta nuo metsästämäni lakanat! Laitoin heti tilaukseen pussilakanat, tyynyliinat ja aluslakanat kahdelle. Huomasin myös, että Stockmannilla on kanta-asiakasale - 20% kodin tuotteista 31.3.2014 saakka. Sopii minulle :)
Eikä mennyt kuin 2 päivää, kun puhelin kilahti tekstiviestin; Tilauksenne on saapunut.



Siinä ne olivat, värinä ihana tummanharmaa! Ja tarkennuksena siis, nämä olivat tulossa perheen junioriosastolle, jonne tuo tummanharmaa sopii tismalleen.




Kamera vääristää sävyjä, kun keinovalossa kuvaan iPadilla - pitäisi varmaan laittaa toivelistalle 'oikea' kamera.



Lakanat ovat juuri niin ihanat ja pehmeät kuin kuvittelinkin niiden olevan. Laadukkaasti valmistetut. Miinuksena se, ettei pussilakanan yläpäässä ole käsiaukkoja peiton paikoilleensaamiseksi. Mutta kun peiton on kerran paikoilleen laittanut, tuntuu se nyt muutaman yön käyttökokemuksella hyvin pysyvän paikoillaan. Pussilakana ja tyynyt ovat muuten kaksipuoleiset, toinen puoli tummanharmaa ja toinen vaaleanharmaa. Täydelliset!
Ja käyttäjien itsensä kommentit; Äiti, nää uudet lakanat on ihanat. Ja pehmeet!
Kauniita unia!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti