keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Vatsatauti.


Mulle aika harvoin nousee kuume, tai tulee mitään muitakaan "lastentauteja". Mutta sitten kun tulee, niin tuleekin ihan kunnolla. Lähes viikko vatsatautisena vie kyllä aika tehokkaasti voimat kropasta.


Näillä eväillä lähdettiin tähän viikkoon. Nyt jo alkaa helpottaa.

Monen päivän syömättömyyden jälkeen mietin, että mitähän sitä uskaltaa suuhunsa laittaa. Oli muuten ihan kiva tunne huomata olevansa nälkäinen sen lähes viikon kestäneen kuvottavan tunteen jälkeen. Paikallislehtemme julkaisee tiistaisin ruokareseptejä, ja eilisestä lehdestä silmiini osui kookos-porkkanakeiton ohje.



Ihan kaikkia aineksia ei kotoa löytynyt, korvasin tuoreet yrtit kuivatuilla ja limen mehun sitruunamehulla. Valkosipulin tilalla käytin yhden kokonaisen keltasipulin. Kuullotin sipulin, jeeran ja porkkanat öljyssä, lisäsin kasvisliemen ja kookosmaidon ja kypsennyksen jälkeen surautin soseeksi tehosekoittimessa. Kyllä maistui!



Innostuin vielä kokeilemaan Blogisiskonkin esittelemää ja itselleni myös hankkimaa Iloleipureiden donitsivuokaa ja tein koulusta palaavalle nuorisolle välipalat.



Hyvillä fiiliksillä loppuviikkoon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti