sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Dinner for two

Viikonloppu on ihmisen parasta aikaa....


Pitkästä aikaa sellainen lauantai, johon ei ollut varattuna to-do-listaa.
Teimme siis sellaisen :)
Listasimme kaikenlaisia pieniä hoitamattomia ostoksia ja asioita ja hah !
Helppohan ne oli hoitaa tuon listan kanssa.
On tilattu paksumpaa petaria vierastalon vuoteeseen, hommattu murkkubaareja ja tilattu pari peiliä vielä meille Galleri Arista. Tutustuttu samalla Arin viimeisimpään taidenäyttelyyn ja todettu että meillä on kyllä aikamoinen aukko sivistyksessä, ei me taiteesta mitään ymmärretä. OIKEESTI.

Illaksi varattiin lohta ja salaattiainekset. Kuulostaa perussetille mutta tällä kertaa tehtiinkin toisin.


Tästä se oikeastaan lähti. Wasabi- viikot jatkuu mun makumaailmassa ja onneksi tuo siippakin siitä tykkää. Lisukkeeksi halusin tehdä pitkästä aikaa parsakaali-pekonisalaatin. Reseptin sain aikanaan työkaverilta, joka teki sitä bravuurinaan illanistujaisiin, oli reseptin napannut joskus 2000-luvun alkupuolella Alkon lehdestä ja sitten v 2009 Gloriakin sen julkaisi.

 1 parsakaali
sekaan seos jossa majoneesia, sokeria ja valkoviinietikkaa




Paketti pieneksi silputtua pekonia pannulle, paista rapeksi asti.



Lisää vielä pieneksi pilkottua, paistettua sipulia sekaan.




Sekoita, anna vetäytyä jääkaapissa.
Tarjoiluvaiheessa lisää suolaisia cashewpähkinöitä.
Nauti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti