sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Puuhaa ja paljua.


Joillekin viikonlopuille vaan tuntuu kasaantuvan hirveästi hommaa......
Aurinko herätti meidän perheen lauantaina jo ennen seitsemää, sen kerran kun olis voinu nukkua.

Mies lähti maalle metsätöihin ja viipyi siellä alkuiltaan saakka. Mun metsuri <3
Minä taas siivosin kotia vähän perusteellisemmin, jynssäsin ja puunasin. Nautin suunnattomasti puhtaan lattian tunnusta paljaitten jalkojeni alla, kiiltävänpuhtaista tasoista, raikkaasta tuoksusta kotona, johon sekoittuu hennosti sinisen Comfortin tuoksu :). Outo minä....

Pitkin päivää vahdin paljun tulia, jotka meinasivatkin pariin otteeseen sammua, ulkona puhalsi kova tuuli joka piti kamiinan vedon aika vauhdikkaana.....mutta illalla tuo viikonlopun paras rentoutumispaikka oli meille valmiina, juuri sopivan lämpöisenä. + 38 c. Nousi kylläkin kylpemisen aikana +40 c , joka alkaa olla jo aika kuumaa. Pieni mieskin kömpi pois paljusta iho kirjavan punaisena ja valitteli huonoa oloa.
Liika on liikaa, nopea hoito on viileys, runsas vedenjuonti ja lepäily.



Syödä me aina jaksetaan, girlsit herkutteli täytetyillä paprikoilla, munakoisopizzoilla ja pienet pojat söivät kebakoita ja riisiä. Blogisisko oli tuonut herkullisen rose-kuoharin, joka nautiskeltiin ruoan kanssa. 
                                                        Kiitos ! 

 Vierastalon jääkaapista napattiin paljuun mukaan vielä yhdet kylmät juomat ja oli kyllä ihanaa, kirkkaan tähtitaivaan alla. Parhautta.

Day 2


Sunnuntaina sama reipas tahti jatkui, pyykkiä, petivaatteet ulos, pyykkiä, talvivaatteita pois, ohuempia vaatteita ja kenkiä tilalle. " Missä mun cappi on ? "    No sitten soviteltiin kaikki lippikset ja osa olikin pieniä, kireitä. Onneksi takki- ja kenkätilanne näytti ihan kohtuulliselle. 

Blogisiskon kanssa käytiin tekemässä hyvää työtä molempien perheiden hyväksi, käytiin Sokoksen 3+1 päivillä. Niistä löydöistä, lue = säästöistä kerron sitten erikseen. Parhaamme tehtiin, tarjoushaukkoina.

Appivanhemmat tupsahtivat illan suussa käymään ja testailtiin Nespresso keitintä ja saatiin aikaiseksi edes jonkinlaiset kahvit. Ja paljon naurua.


Nämä kuvat ovat aiempaa kokeilua....Ei mennyt ihan tuubiin tuo vaahdon määrä. Oppia ikä kaikki, piti ihan ottaa ohjekirja käteen ja käydä lukemaan. Nyt jo alkaa löytymään yhteisymmärrys tuon härvelin kanssa. Nespressosta sen verran, että heillä on todella hyvä palvelu, soittavat kotiin ja huolehtivat esim siitä, osaanko käyttää ominaisuuksia, tarvitsenko kapseleita jne. Mun kone on koodattu heille niin, että jos soitan helppariin, he tietävät heti mikä malli mulla on. Great.



Palju kutsui taas ja on se vaan kivaa, rentoutuu mieli ja koko keho.
Iltapalaksi "tuhosimme" herkullisen juuston ja sen kaverit. Kyytipojaksi ihan limpparia.
Nyt talo on hiljainen, isompi ja pienempi mies tuhisee. Rauhaa ja rakkautta. Hyvää yötä <3

-Minsku-

2 kommenttia:

  1. Kiitos bvg-tytöille blogista. Mielenkiintoista luettavaa, hyviä kuvia. Näitä juttuja lukiessa tulee itsellekin hyvä mieli. Jatkakaa samaan malliin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ! Mukava kuulla että siellä ruudun toisellakin puolella on joku :)

    VastaaPoista