maanantai 24. maaliskuuta 2014

Ohi on !


Tänään olikin todella jännä iltapäivä, huh huh...

Meitä haastateltiin joku viikko sitten Diabetes - lehteen ja halusivat ottaa kuvat vasta jutun kirjoituksen jälkeen. "Rakkausdiabeetikot - kokkisotaa keittiössä. "

Tunnin verran sitä sitten oltiin veikeitä ja hymyileviä, koetettiin heittää huulta ettei hymy olisi liian teennäinen. Mies söi kädestäni, uudelleen ja uudelleen..... Olisittepa nähneet, se oli kyllä oikeastaan tosi hauskaa....
Kun kuvaaja poistui, meillä oli hurjasti silputtuja kasviksia ja aikamoinen nälkä. Vaihdettiin rennompaa ylle ja huokaistiin helpotuksesta. Todella.



Mies inspiroitui niin kovasti kaikesta tuosta silppuamisesta ja päätti tehdä illaksi pari rieskarullaa.


Lapin rieskaa, päälle Philadelphia maustamatonta tuorejuustoa, runsaasti kasviksia ja auts, meetwurstia silputtuna. Vähän mausterouhetta ja yrttejä. Ja rullalle iltaa odottamaan.
Nyt on ohjelmassa grillin pesu, jotta päästään tällä viikolla aloittelemaan kesäelämä ulkona.

-Minsku-

5 kommenttia:

  1. Voiko miestäsi vuokrata? Toimiiko aviomiespalvelu? Paljon on tuntiveloitus?

    VastaaPoista
  2. Tuo aviomies on niin kiireinen kotona, työllistän häntä ilmeisesti täydet tunnit, että ei taida oikein joutaa lainaan saati vuokrallekaan... :)

    VastaaPoista
  3. Harmi, näyttää näppärältä keittiöhommissa. Mulla ei oo kotikaupungissa kokkia.

    VastaaPoista
  4. Pitääkö miun nyt metsästää tuo lehti jostain vai kantautuisko se luettavaksi?

    VastaaPoista
  5. Diabetes lehti tulee jäsenille, en tiedä onko verkkolehteä tms... Eilen vasta maksoin jäsenmaksun ko liittoon, en vielä ole kovin perillä systeemistä.

    VastaaPoista