tiistai 15. huhtikuuta 2014

Amore.





Päätin olla reipas ja tyhjentää perheen toiselta tabletilta kuvat. Pelkona kuvien menetys mikäli tabletti tulisi tiensä päähän kuten ystävän perheessä kävi. Vastaan tuli heti tämä otos. Ihana fiilis, ensimmäinen ilta Gardalla Italiassa. Elettiin kevättä 2012.



Valitsimme lomakohteeksi keväisen Pohjois-Italian, ja siellä Gardan kaupungin.
Otimme kiintopisteeksi mukavan hotellin läheltä rantaa ja teimme päivän retkiä vuokra-autolla sinne tänne lähikyliin ja kaupunkeihin. Itselleni tämä oli kolmas kerta tuolla alueella, enkä vielä koe nähneeni tarpeeksi.






Selailimme hotellikirjaa markkinapaikkojen löytämiseksi, muistin että alueella on aina jossain markkinat. Cavaionin kylässä oli yhdet ja lähdimme paikan päälle aistimaan aitoa italialaista menoa.




Herätimme hieman ihmetystä vaaleina muukalaisina paikallisessa kyläkahvilassa,jossa nautin yhdet elämäni parhaat kahvit. Ja pullan. Puheensorina oli vilkasta kakahvilan terassilla istui mummoja, pappoja, vauvakin sekä yhdellä rouvalla oli mukanaan suloinen koira.

 



Nämä kuvat ovat Lazisesta, joka oli huikean sievä pieni kylä muurien suojissa. Rannalla, poukamassa oli vilkas kylä ja ihania pikku kujia....
Kuvat eivät koskaan kerro siitä tunnelmasta ja fiiliksestä joka jossakin paikassa vaan on.






Hieman kyllä kadehdin noita italialaisia,jotka hakevat ruokansa todella tuoreena toreilta.
Paikalla oli lihavaunu, kalavaunu, juustovaunu jne. Kaikille omat valikoimansa ja voit kaikin aistein fiilistellä mitä teillä tänään syödään.

Tässä pieni ripaus siitä kaikestä mitä me näimme, enjoy !

Niin kliseistä kun se onkin, Italia  <3  Amore  <3


-Minsku-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti