maanantai 7. huhtikuuta 2014

Hengenheimolaiset

Blogisiskon kanssa ollaan tunnettu vasta verraten vähän aikaa, mutta ensihetkistä alkaen olemme tunteneet kummallista samankaltaisuutta. Tiedäthän tunteen, kuin olisi tuntenut toisen jo kauan, vaikka vasta äsken tavattiin...?
Samankaltaiset elämäntilanteet, kypsä aikuinen ikä ;)
Samanlaiset elämänarvot ja mielenkiinnon kohteet...
Itsellä varsinkin näin aikuisena uusiin ihmisiin tutustuminen on ollut jotenkin 'jäykempää'.. On helpompi olla niiden kanssa, jotka tuntee jo pitemmän ajan takaa. 
Paitsi sitten, kun vaan ihan väkisin ajatukset käy yksiin. :)

Mukavaa tässä on vielä se, että meidän Miehet ovat tunteneet toisensa jo vuosikaudet. Yhdessä ollaan tehty reissuja aikuisten kesken, mutta myös niin, että lapsetkin on mukana.
Ystäväperhe on ihan parhautta!
Itse nautin tästä erityisesti, sillä olen perheeni ainut lapsi, eikä minulla ole sisaruksia. Ja myönnän olevani kateellinen niille, joilla niitä on!
Kiitos Minsku!


Näissä fiiliksissä on lähtenyt tämä viikko käyntiin.

Raitaa ja palloa.


Ihan itse otettu kuva, olipa hassua poseerata peilille ;)
Raitatunika Vila, kengät Vagabond.


Pallohuivi tuliainen Milanosta.



  Vielä en luovu villakangastakista!

Aurinkoa tähänkin päivään,
Salli




3 kommenttia:

  1. Nyt on niin kiva, että voi yhdistää niin erilaisia kuoseja.

    VastaaPoista
  2. Eikö olekkin! Kun tuttu myyjä tunikaa ostaessani ehdotti pallohuivia raidallisen kanssa, tuntui ajatus vähän oudolta. Mutta kun kotona sitä kokeilin, tuntui se heti omalta. Itsellä oli vain ajatus yhdistää raitaan jotain pirtsakkaa väriä; keltaista, pinkkiä... No, niidenkin vuoro tulee :)

    VastaaPoista