keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Valurautaa



Minulla on käytössä vanha, perintönä saatu valurautapata. Mieluusti näkisin keittiössäni  vaikka tällaisen Sarpanevan kaunokaisen, mutta kun tämä olemassaolevakin on ihan ehjä ja toimiva - ja on varmaan vielä seuraavat 50 vuotta- niin mennään tällä. Enemmän tämä töitä teettää käytön jälkeen kuin keraamiset padat, mutta kyllä ruoka vaan maistuu paremmalta tässä padassa tehtynä.




Meidän lasten ehdoton lemppari on makaroonipata;
ruskistettu, maustettu jauheliha, raa'at (täysjyvä)makaroonit ja lihaliemi laitetaan pataan ja annetaan muhia kaikessa rauhassa kannen alla uunissa. Ei mitään pikaruokaa, mutta eipä paljon helpompaa voisi olla! Ja takuuvarmasti maistuu kaikille lapsille ja lapsenmielisille, ketsupilla koristeltuna ;)
 Oikeeta arkigourmeeta!
Ja eikun syömään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti