perjantai 18. huhtikuuta 2014

Parsaa, parsaa ja karitsaa.


Pitkäperjantai meni herkutellessa.
Mies latoi lisää etupihalla kivimuuria ja tuli kiltisti pöytään aina kutsuttaessa. Kovasti suitsutti päivän tarjoiluja, "Hans Välimäkin" olisi ihmeissään :)
Noh, siitä en tiedä mutta parhaani yritin.



Aamu aloitettiin munakashyydykkeillä, jossa oli seassa tuoretta parsaa ja parmesaania. Vuoka oli vuorattu pekonilla. Seurana paahtoleipää ja kunnon voita. Mäti oli varattuna tähän myös mutta otin sen liian myöhään sulamaan, syömättä jäi.

Päivällä söimme kevyen lounaan eli tuoretta parsaa keittona. Samettisuus varmisteltiin lorauksella kuohukermaa. Seurana patonkia ja kylmää pirskahteleva proseccoa.
Miten lie jäi kuvaamatta :)


Päivänokosten jälkeen valmistelin illaksi kerroksittain kootun hedelmäsalaatin. Tykkään pitää kotona hedelmiä ja kokosin maljan yllättyen miten montaa sorttia meillä sitten olikaan....



Illaksi päätin tehdä vähän erilaisen ja kevyemmän karitsa-annoksen.
Googlailin, tuumailin  ja sovelsin. Tadaa.


Lempeästi haudutettua karitsaa viipaleina,
Omatekoinen coucous pienellä twistillä
Minttuhyytelöä.






Ja kyllä, kyllä. Karitsalle valittu viini oli erinomainen, niin taipuisa tuolle makucombolle jonka rakensin, että parempiin suihin meni ennenkuin huomasinkaan....kuvassa siis melko tyhjät pullot.

Aurinkoista lankalauantaita kaikille !

- Minsku -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti