sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Oletteko jo kokeilleet tätä ?


Lankalauantain iltana haluttiin laittaa tulille kauppahallista hankitut entrecoteet, jotka marinoin itse. Ostan aina lihat ja kanat naturellina ja maustan itse, pääosin Kotigastronomin puhtailla mausteilla.
Tällä kertaa mausteena oli sipuli, valkosipuli, suola ja pippuri. 
Todella yksinkertaisesti.


Mietimme miten nautiskella nämä mureat pihvit ja päädyimme vähän erilaiseen yhdistelmään.
Lihat tulikuumaan grilliin ja sillä välin mausteinen juustofondue tekeytymään.



Terästin perinteisen juustofonduen puolikkaalla valkosipulilla ja puolikkaalla chilillä, siemenineen. Molempia olisi voinut olla kokonaiset, näin jälkikäteen ajateltuna. Lisäksi suolaa ja pippuria myllystä, ripaus fariinisokeria happamuutta pehmentämään ja vähän puristettua sitruunaa.
Mutta voi veljet ! 

Makuyhdistelmä oli loistava, kilpaa kehuttiin eväitä ja syötiin itsemme ähkyyn.



Pahoittelen pihvien tummaa kuvaa, eivät ne palaneet....Hih....


Kastoimme mureita pihvinpalasia juustoon.
Välillä dippasimme vaalealla leivällä.
Ja sitten taas lihalla.
Taivaallista.

Viini : Vina Albali Gran Reserva 2006


-Minsku -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti