sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Ihoni pelastajat


Muistan kuinka viime talvena, tai siis aika monena, olen ollut vähän helisemässä kuivan ihoni kanssa.
Kilpirauhasen vajaatoiminta tuo oman haasteensa asiaan, koska arvot hieman heittelevät aina ajoittain. Mutta ei siitä sen enempää, se on ihan oma juttunsa :)

Ihoni on pintakuiva ja ajoittain niin, että meikin altakin näkyy. 
Viime talvena kokeilin useita minulle uusia tuotteita, enkä saanut apua oikein mistään.
Ja se kiristelevä tunne saunan tai ulkoilun jälkeen, huoh, kurjaa.
Kokeilin mm Biothermin Aquasource Nuit - geelivoidetta, joka on muuten erittäin kätevässä pumppupullossa. Sokoksella arveltiin silloin, että tämä geelimäinen tuote suorastaan sukeltaisi syvälle huokosiin ja korjaisi öisin pintakuivuutta. Mutta ei riittänyt tämä mitenkään.


Käytin myös aamuin illoin tätä ihanan samettista Lancomen Genifique - seerumia.
Taisinpa muuten käyttää pari pullollista, kuin sain toisen hankittua risteilyltä varsin järkevään hintaan.


Silti iho hilsehti aina välillä kuivuuttaan ja olin aika ihmeissäni. Juu, käytin myös lisäravinteita ja huolehdin riittävästä unensaannista ja syön todellakin monipuolisesti.

Tänä talvena olen löytänyt hyvän kokonaisuuden, joka on ollut suuri apu. Iho on pehmeä ja vain hetkellisesti kuiva. Ihanaa.


Olin syksyllä Sokoksen järjestämässä Lancome - illassa, jossa lanseerattiin tämä seerumi. Bingo. Toinen jo menossa, samettinen, ohut ja ihon väriä tasoittava. Heleyttääkin vielä !
Tämä on ehdoton lempituotteeni, jota käytän aamuin illoin.

Tämän lisäksi laitan aamulla meikin alle vielä tätä. 





Huipputuote ! Chanelin Hydramax - sarjaa. Ylellinen ja kosteuttava, imeytyy nopeasti iholle. 
Suosittelen ! Maksaa hieman, mutta palkitsee varmasti. 
Ja hei, tätä tarvitsee vain vähän kerrallaan !





Ilta tulee, kasvot ovat saunan jäljiltä puhtaat ja....kiristävät. Tämä Chanelin ihanuus tulee silloin apuun ja inhottava tunne on hetkessä mennyttä. Kiitos rakas, kun jaksoit etsiä tämän minulle työreissullasi.




Chanel Hydramax + Active. Mahtavia tuotteita molemmat. Seuraavan kerran kun pääsen Chanelin hyllylle jossakin, tutkin koko repertuaarin läpi. Mitä muuta löytyy, tiedän ainakin että naamio.

Nyt taas kerran rasvaamaan käsiä, huomenna on kynsien huolto ja peukalon kynnen vierestä iho on rikki. Ehkä mun seuraava tutkimusten kohde kosmetiikan saralla on hyvä käsivoide ? Onko hyviä vinkkejä kenelläkään ? Olisin niistä kiitollinen. 
Nimimerkillä : -on tullut kokeiltua vaikka mitä, edullisia vaihtoehtoja kylläkin-
 
-Minsku-

2 kommenttia:

  1. Kuiviin ja halkeileviin kynsivalleihin säännöllinen öljyäminen, aina nukkumaan mennessä, kun et enää pese käsiä niin pääsee öljy kunnolla yön aikana vaikuttamaan. Myös päivällä voi silloin tällöin muistessaan laittaa ja kun esim. työpöydälle kun laittaa pullon niin on muistuttamassa. Suosittelen ihan kynsille tarkoitettua öljyä, CND:n Solar Oil on suunniteltu läpäisemään ihon ja kosteuttamaan, mutta esim. ihan neitsytkookosöljykin käy kosteuttamaan jättää vaan ehkä tahmasen olon ennenkuin imeytyy. Tilasin itselleni kokeeksi Moyran rasberry wine kynsiöljyn ja taisin rakastua, mietin jopa, että ottaisin myyntituotteeksi kyseisen sarjan, kätevä myös siitä syystä, että on pipetti annostuksella.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Memmu ! Tulipa hyvä ohjeistus sinulta,öljyä en ole juurikaan käyttänyt, rasvoja vaan.

    VastaaPoista