tiistai 8. huhtikuuta 2014

Tyttöjen välisestä ystävyydestä....


Tulipa mieleeni eräs hauska reissu tuon blogisiskon kanssa, josta voisin teillekin kertoa.
 
 
Aluperin oli puhe tehdä sivistynyt kahden aikuisen naisen excursio Helsinkiin, käydä Ateneumissa, syödä pitkän kaavan mukaan Bulevard Socialissa ja olla vaan. Katsella ihmisvilinää ja ladata akkuja.
Niinpä niin.



Junat ja naiset on luotuja kulkemaan...



Illalliselle menimme Boulevard Socialiin, jonne todellakin kannattaa tehdä pöytävaraus.



Pidimme tunnelmasta ja sisustuksesta kovasti. Illan kuluessa paikka täyttyi ääriään myöten ja puheensorina oli jo aika äänekästä.



Palvelu oli todella hyvää ja illan kulku kerrottiin todella tarkasti. Olimme ajatelleet syödä jotain pientä uupumuksen välttämiseksi, mutta kuten sanoin, kaikki ei mennyt kuten suunniteltiin.



Ravintolan ideahan on syödä yhdessä, sosiaalisesti.
Annokset tulevat kahdelle, maistellaan ja pakettiin valitut viinit toimivat täydellisesti.
Valitsimme maistelumenun viinipaketin kanssa ja valinta oli aivan loistava !




Pahoittelen kuvien huonoa laatua.....


Annoksia tuli todellakin riittävästi :)
Hoipuimme vatsat täynnä ulos lumipyryyn ja päätimme lähteä katsomaan miltä näyttää maisema Helsingin kattojen yllä. Kapusimme Sokos Hotel Tornin huipulle ja blogisisko yllätti tulollamme tuttavansa, joka työskentele Tornissa baarimikkona. Hän teki meille jälkkäriksi pienet drinksut.



Seuraavana aamuna lähdimme liikenteeseen sillä asenteella, että jos pikkuisen pyörähdämme jossain puodissa, kulttuuririennot alkakoot sen jälkeen. 
Hah.
Katsastimme aikamoisen määrän ihania kauppoja, Tiger of Swedenin, Gantin, Tommy Hilfigerin, Longchampin ja tietysti Stockmannin... Ja me niin säästettiin tammialen viimeisenä lauantaina !
Sovittiin samalla, että tämä otetaan ensi vuonna samaan aikaan uusiksi.

Junassa otimme vielä ilon irti rennosta oleilusta ja söimme Stockalta ostetut sushilajitelmat. 
Ja joimme pullolliset vettä.




Ja se Ateneum.....No jaa, ehkäpä ensi vuonna sitten....


- Minsku -

2 kommenttia:

  1. Mahtoi olla hauska reissu! Pieni irtiotto tuntuu aina hyvältä. Itse en voi viiniä juoda, (olen 13) mutta muuten kuulostaa mun tyyliseltä reissulta. Shoppailua ja syömistä... Tosin olen shoppailun jälkeen hiukset sekaisin ja miljoonia muovipusseja sisäkkäin käsissäni, niin ei voi mihinkään hienostopaikkoihin mennä. Mutta voihan sitä Hesessäkin syödä! Tulipa muuten pitkä kommentti...

    VastaaPoista