perjantai 4. huhtikuuta 2014

Tänään oli hyvä päivä.




Täytyy todeta, että tänään oli hyvä päivä. Lääkekuuri alkoi puremaan pöpöihin ja tunsin olevani elävien kirjoissa jälleen. Ihan mahtava tunne.
Halusin pikkuisen kotiin kevättä, väriä ja lupausta kesästä. Keltaista. Kun en asusteisiin sitä ole vielä uskaltanut, käykööt kukat sitten sen sijaan.

Sisustustyyliini ei oikein taivu runsaus, värit, röyhelöisyys. Joten en siis vaihda verhoja vuodenaikojen mukaan enkä sisustustyynyjä myöskään. ( verhojahan meillä ei edes ole )
Minun tapani ilmaista aikaa ja juhlaa on yleensä kukat ja kynttilät, servetit. Muille lisäelementit, minulle kunnon tempaisu revitellä, hah. Oonkohan mä oikeasti noin tylsä....Hmmmm....


Kävin pikaisesti ruokaostoksilla ja ostin samalla viikonloppukukat. 


Ananas ja krysanteemi olivat ihan markettikukkia mutta laitoin ne Pentikin lasiastioihin ja reunoille valkean paperin lisäksi kukkakaupasta ostettua limenväristä heinää. Tykkäsin ! Tuli heti jotenkin....viimeistellymmät. 


Tämä kimppu sidottiin " Beachvillagen" kukkakaupassa, jossa käyn aika paljon. Palvelu paranee kerta kerralta ja kuulumisiakin jo vaihdetaan. Oman alueen palveluja pitää ja kannattaa käyttää jotta ne säilyvät. Uskon yrittäjyyteen vahvasti.



Eikö olekin suloiset, kuin auringonpaistetta ! Tulin niin hyvälle tuulelle !

Odotettavissa jännä viikonloppu, keltaiseen teemaan sopiva keltainen kaivuri murahtaa huomenaamulla käyntiin pihallamme ja alkaa rakentamisen viimeinen vaihe - pihatyöt. Hui ! Ajelen evakkoon uudella pyörälläni,  joka saapui tänään. Hyvää yötä !

-Minsku-

4 kommenttia:

  1. Ihanan pirteä keltainen väri, tuo heti kevään tuntua :).

    VastaaPoista
  2. Eikö vaan ! Josko sitä vähän jotain uskaltais vaatteisiinkin...? Huivi ? Teeppis ?

    VastaaPoista
  3. Jännä, mua kiinnostaa tosi vähän tällaset jutut, mutta sun/teiän kirjotustyyli on niin raikas ja ihana, että tulee oikeesti paremmalle tuulelle. Kiitos! Ja kuvia on aina kiva katella :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiva kirjoittaa jos joku tykkää :)
    Aurinkoista viikkoa Minttu ja Memmu !

    VastaaPoista