perjantai 25. huhtikuuta 2014

Dublin -fiilistelyä

Tarkkasilmäiset lukijat on varmaan hoksanneet, että matkakuumeisina blogisiskon kanssa ollaan lähdössä reissuun, Brittein saarille. Mutta vähän eri aikaan - ja eri saarille ;)


Matka-asut mietityttää, tulevan viikonlopun Dublinin sääennuste on hiukan viileämpi kuin mihin täällä kotona on viime aikoina tottunut. Ja kun siihen vielä lisätään sade, kun kuuleman mukaan siellä sataa 'aina', niin melkein tekisi mieli pakata kumisaappaat suosiolla mukaan. Villasukat on jo pakattu, mutta ne on mulla aina matkassa muutenkin... :)  


 
Matkaopasta eli siis lähinnä Googlea apuna käyttäen olen lueskellut Dublinista vinkkejä ja matkakertomuksia. Nähtävyyksien lista selvisi aika pian, mutta tietenkin tekee mieli löytää jotain omaa ja erityistä..  Muutamia osotteita olen ottanut muistiin, ravintolavinkkejä, ostospaikkoja ja tietenkin Hard Rock Cafe, josta hankintalistalla ne "pakolliset" t-paitatuliaiset... ;)


Matkani Dubliniin kestää lauantaista tiistaihin, joten mitään nähtävyysmaratonia ei ole tarkoituskaan suorittaa. On kiva ihan vaan fiilistellä kaupungin tunnelmaa, tietenkin istuskella pubeissa ja ehkä ihan vähän myös shoppailla... ;)




Postauksen kuvat poimittu täältä.
Omaa kuvasaldoa luvassa matkan jälkeen.
Aurinkoa viikonloppuun!

Salli
 

1 kommentti:

  1. Hei, hieno kuva ja maisema. Toivottavasti pääsen itsekin joskus sinne. Juttu on muuten tosi hyvä ja hyödyllinen. Mukavaa päivää ja hyviä reissuja.

    VastaaPoista